top of page

Graafista suunnittelua sinulle,
kun tavallinen ei riitä 

Jos yrityksesi tai kotisi sisustus kaipaa rohkeutta ja persoonallisuutta tai jos brändisi ja nettisivusi kaipaa näyttävää ilmettä - tämä paja on juuri oikea sinulle.

Design Bonehead Oy _ Henna Alander.jpg.jpg

Mitä meiltä sitten saa? 

Printit ja julisteet 

Rouhealla tyylillä suunnitellut uniikit printit tuovat persoonallisen ilmeen yrityksellesi tai kotiisi, jotka taatusti erottuvat massasta. Toteutamme printit mittatilaustyönä. Suunnittelemme myös tekstiileihin printtejä. 

Brändi- ja yritysilmeet 

Edustava, yhtenäinen ja kiinnostava ilme yrityksellä tai brändillä viestii sen sielusta ja vetoaa kohderyhmiin. Brändisi tai yritysilmeen suunnittelu tai sen freesaus voi sisältää esim. logon, käyntikortit, verkkosivut, verkkokaupan, sosiaalisen median kanavat, graafisen ohjeistuksen, fontit ja värit. 

Printtisuunnittelu 

Esitteet, mainokset, roll upit, flyerit, lehdet ym. elävät edelleen vahvasti mukana digitalisoituneessa maailmassa. Teemme printtisuunnittelussa näyttävät, mieleenpainuvat ja visuaalisesti kiinnostavat materiaalit, jotka nostavat yrityksesi halutulla tavalla esille ja vahvistavat sen brändiä sekä tunnettuutta. 

Saat meiltä nettisivut ja verkkokaupat, jotka nostavat yrityksesi esiin kilpailijoidesi keskeltä. Sivujen suunnittelussa keskitymme hyvän asiakaskokemuksen luomiseen myyvää, edustavaa ja tyylikästä ulkoasua unohtamatta. Brändillesi suunnitellut sivut ovat aina hakukoneoptimoituja sekä responsiivisia, jolloin ne näyttävät hyviltä kaikilla laitteilla. Päivitämme myös vanhat sivusi uusiin. 

bottom of page