top of page

KOTIsivut

Saat meiltä verkkosivut ja verkkokaupat, jotka nostavat yrityksesi esiin kilpailijoidesi keskeltä. Sivujen suunnittelussa keskitymme hyvän asiakaskokemuksen luomiseen myyvää, edustavaa ja tyylikästä ulkoasua unohtamatta. Brändillesi suunnitellut sivut ovat aina hakukoneoptimoituja sekä responsiivisia, jolloin ne näyttävät hyviltä kaikilla laitteilla. Päivitämme myös vanhat sivusi uusiin. Kurkkaa alta muutamia tekemiämme kotisivuja sekä verkkokauppoja, jotka olemme luoneet seuraavilla alustoilla: WordPress, Wix, MyCashflow ja Finqu

Verkkosivut, jotka nostavat yrityksesi esiin kilpailijoidesi keskeltä | Design bonehead.fi
Black Background

Näiden upeiden sivujen lisäksi, joilla nyt kurvailet, olemme suunnitelleet / luoneet mm. seuraavat nettisivut hyödyntäen WIX- alustaa. WIX- alusta on helppokäyttöinen ja siksi olemme valinneet sen myös usealle asiakkaallemme, jotta sivujen päivittäminen ei ole vain koodarien varassa, vaan asiakas pystyy perehdytyksen jälkeen itsekkin päivittämään tietojaan helposti sekä nopeasti.

MyCashflow- verkkokauppa-alustalla suunnittelimme mm. Sisustus ja Kukka Meekolle näyttävän, mutta jälleen helppokäyttöisen verkkokaupan, jota asiakas pystyy itse päivittämään ilman harmaita hiuksia.

WordPress on suosittu avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, joka mahdollistaa verkkosivujen ja blogin luomisen helposti, mutta tarvitsee jo sivujen päivittämiseen hieman enemmän tietotaitoa kuin valmiit elementtialustat, kuten Wix tai MyCashflow. Asiakkaallamme oli jo ennestään taustaa WordPress- alustasta, joten päätimme luoda yrityksen uudet sivut hyödyntäen asiakkaan osaamista ja pitäydyimme WordPressissä.

Projekti alkoi, kuten muutkin projektit, valitsemalla asiakkaalle sopiva teema, joka vastasi heidän brändiään ja tavoitteitaan. Sen jälkeen räätälöimme sivustoa heidän tarpeidensa mukaan lisäämällä mukautettuja ominaisuuksia ja toimintoja. Sivuston suunnittelu sisälsi houkuttelevan etusivun, selkeän navigaation ja responsiivisen ulkoasun, joka toimii kaikilla laitteilla. Integroimme myös asiakkaan tarvitsemat liitännäiset, kuten yhteydenottolomakkeen ja sosiaalisen median jakotoiminnot. Lisäksi optimoimme sivuston hakukoneita varten (SEO) varmistaaksemme näkyvyyden verkossa. Lopputuloksena oli näyttävä ja toimiva verkkosivusto, joka vastasi täysin asiakkaan tarpeita ja odotuksia kolmella eri kielellä. 

Finqu verkkokauppa-alustalla loimme Sfirewear.gg pelipaitakaupalle heidän toiveiden mukaisen kaupan. Suurena toiveena heillä oli myös se, että pystyvät itse tekemään tarpeentullen muutoksia kauppaan ilman koodausta ja toive toteutui heidän valitsemallaan alustalla mutkattomasti.

Valitettavasti kauppa ei ole enää auki, mutta osaamista myös siis finqu alustalle löytyy

Joten, jos verkkosivusi kaipaa päivitystä tai haluat uudet näyttävät sivut, joita pystyt jatkossa myös itse päivittämään ilman superkoodarin voimia...

bottom of page