top of page

verkkosivut

Saat meiltä nettisivut ja verkkokaupat, jotka nostavat yrityksesi esiin kilpailijoidesi keskeltä. Sivujen suunnittelussa keskitymme hyvän asiakaskokemuksen luomiseen myyvää, edustavaa ja tyylikästä ulkoasua unohtamatta. Brändillesi suunnitellut sivut ovat aina hakukoneoptimoituja sekä responsiivisia, jolloin ne näyttävät hyviltä kaikilla laitteilla. Päivitämme myös vanhat sivusi uusiin. 

Verkkosivut, jotka nostavat yrityksesi esiin kilpailijoidesi keskeltä | Design bonehead.fi

Näiden upeiden sivujen lisäksi, joilla nyt kurvailet, olemme suunnitelleet / luoneet mm. seuraavat nettisivut hyödyntäen WIX- alustaa. WIX- alusta on helppokäyttöinen ja siksi olemme valinneet sen myös usealle asiakkaallemme, jotta sivujen päivittäminen ei ole vain koodarien varassa, vaan asiakas pystyy perehdytyksen jälkeen itsekkin päivittämään tietojaan helposti sekä nopeasti.

MyCashflow- verkkokauppa-alustalla suunnittelimme Sisustus ja Kukka Meekolle näyttävän, mutta jälleen helppokäyttöisen verkkokaupan, jota asiakas pystyy itse päivittämään ilman harmaita hiuksia.

Finqu verkkokauppa-alustalla loimme Sfirewear.gg pelipaitakaupalle heidän toiveiden mukaisen kaupan. Suurena toiveena heillä oli myös se, että pystyvät itse tekemään tarpeentullen muutoksia kauppaan ilman koodausta ja toive toteutui heidän valitsemallaan alustalla mutkattomasti.

Valitettavasti kauppa ei ole enää auki, mutta osaamista myös siis finqu alustalle löytyy

Joten, jos verkkosivusi kaipaa päivitystä tai haluat uudet näyttävät sivut, joita pystyt jatkossa myös itse päivittämään ilman superkoodarin voimia...

bottom of page